MijnRapportfolio

U heeft bij 'Ons onderwijs in beeld' kunnen lezen dat wij werken met MijnRapportfolio. MijnRapportfolio is een combinatie van een rapport en een portfolio, waarin meer dan de ontwikkeling op vakinhoudelijk gebied kan worden gevolgd.

De volgende onderwerpen zijn in het rapportfolio terug te vinden.

Start
Op de startpagina staat een foto of tekening met daaromheen kind-kenmerken. Ook is hier het prikbord te vinden waar werkjes op staan waar het kind trots op is.

Zo ben ik
Hier is de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind te vinden. In de onderbouw wordt dit samen met de leerling ingevuld, in de bovenbouw vullen de kinderen het helemaal zelfstandig in.

Zo werk ik
De werkhouding wordt op deze pagina in beeld gebracht. Het wordt in de onderbouw ingevuld door de leerkracht en vanaf groep 4 ook door het kind.

Portfolio
Onder dit tabblad is werk van het kind te vinden. Foto's van werkjes voortgekomen uit Kernconcepten, maar ook filmpjes, Engelse werkbladen en andere soorten werk zijn terug te zien.

Vaardigheden
Bij vaardigheden wordt inzicht gegeven in verschillende vaardigheden. Bij sommige vakken worden de vaardigheden 2 keer per jaar ingevuld, bij andere vaardigheden gebeurt dit meerdere keren per jaar.

Documenten
Hier kunt u onder andere de scores van de Cito terugvinden.

Inloginstructies nieuwe gebruiker (ouder)
– Ga naar portaal.mijnrapportfolio.nl
– Voer uw e-mailadres in.
Let op: gebruik het emailadres wat bij school bekend is
– Klik op “Eerste keer inloggen”
– U krijgt vervolgens een e-mail met daarin een link. Klik op deze link om een wachtwoord aan te maken.
– Houd er rekening mee dat dit een aantal minuten kan duren en kijk eventueel of deze niet in het spamfilter terecht komt. De link in deze e-mail is slechts 3 uur geldig dus wijzig het wachtwoord zodra deze ontvangen is.
– Kies een persoonlijk wachtwoord om in te loggen op MijnRapportfolio.
– U heeft nu een account aangemaakt op MijnRapportfolio. Bewaar uw inloggegevens goed.

Voor meer informatie zie: 
https://mijnrapportfolio.nl/