Afspraak maken en formulieren

Kom een kijkje nemen.....
Bent u nieuwsgierig naar Merseberch en onze manier van werken? U bent van harte welkom om een afspraak te maken met de schoolleider voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Dit vindt bij grote voorkeur onder schooltijd plaats, zodat u de school 'in werking' kunt zien en de sfeer in de school zelf kunt ervaren. In het kennismakingsgesprek stemmen we wensen, mogelijkheden en verwachtingen op elkaar af. 

Een afspraak maken kan telefonisch via 0343-431676 of stuur een mail naar annekedegier@wereldkidz.nl. 

Aanmeldprocedure
Aanmelden mag wettelijk gezien pas als uw kind de leeftijd van 3 jaar heeft bereikt. Als u interesse heeft voor plaatsing op Merseberch, dan ontvangt u het interesseformulier. Wanneer wij deze ingevuld retour hebben ontvangen, bevestigen wij dat uw kind op onze interesselijst staat. Het opnemen van uw gegevens op onze interesselijst geeft geen voorrang en geen recht op plaatsing. Aan het kenbaar maken van uw interesse kunnen dus geen rechten ontleend worden. Vanaf de leeftijd van 2 jaar en 9 maanden nemen wij contact met u op. Wilt u uw interesse voor de school omzetten naar een definitieve plaatsing, dan ontvangt u van ons het inschrijfformulier.

Extra verlof- of vakantiedagen aanvragen
Wilt u extra verlof- of vakantiedagen aanvragen dan kunt u dit formulier uitprinten, invullen en aan de schoolleider geven.